HomeCulturaRutejant per la #PalmadEbre guanya el Premi Treball de Recerca del Centre...

Rutejant per la #PalmadEbre guanya el Premi Treball de Recerca del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre

Aquest dijous, la Sala de Plens del Consell Comarcal ha acollit l’acte de lliurament del 13è Premi Treball de Recerca de Batxillerat sobre la comarca que atorga el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE). El jurat format per Joana Vernet, Oliver Mellado i Jordi Montagut, ha decidit premiar Rutejant per la Palma d’Ebre, de la palmenca Ruth Martí Solé, alumna de l’institut de Flix. El treball proposa diverses rutes per conèixer espais naturals de la Palma d’Ebre, classificades segons la dificultat. També inclou punts d’interès i vídeos explicatius.

A més, el jurat ha recongut dos treballs finalistes. D’una banda,Ca Don Joan, una mirada diferent, d’Aina Miró Tarragó, que ofereix una mirada des de dins de Ca Don Joan —casa renaixentista de Vinebre— i dissenya material promocional i pedagògic per jugar i interactuar amb diferents elements de la casa; i de l’altra, Pla d’empresa: parada i fonda a la Ribera d’Ebre’, de Jana Algueró Borràs, que ha elaborat un pla d’empresa per a la rehabilitació i posada en funcionament d’una masia familiar convertida en casa rural.

L’acte ha comptat amb l’acompanyament de peces interpretades per un alumne de l’Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre. El treball guanyador ha obtingut una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 250 € i la subscripció com a soci o sòcia de l’entitat durant dos anys, que inclou un exemplar gratuït de les publicacions que l’entitat editi durant aquest període. Els dos treballs finalistes han rebut una beca de 50 € i la subscripció com a soci o sòcia del CERE.

El Concurs de treballs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre és una iniciativa del CERE per tal de divulgar treballs de recerca redactats per al crèdit de síntesi de Batxillerat, i que tractin algun tema relacionat amb la Ribera d’Ebre. L’acte del lliurament del premi de l’edició d’enguany ha comptat amb el suport del Departament de Cultura, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 45

Últimes notícies