HomeSocietatLa Ràpita habilita una platja de gossos aquest estiu

La Ràpita habilita una platja de gossos aquest estiu

L’Ajuntament de la Ràpita fa realitat, aquest estiu, una platja de gossos, situada entre la platja de les Delícies i la platja del Suís. Amb l’habilitació de la platja, des de la Regidoria de Medi Ambient es mostra la voluntat del govern de fomentar el benestar animal i destinar uns metres de platja a l’accés i el lleure dels gossos.

El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, exposa que “amb la construcció d’aquesta platja per a gossos complim amb una demanda social de la ciutadania que des d’aquesta setmana permet a molts de rapitencs i rapitenques gaudir de l’espai amb les seves mascotes”. Clos declara que “des d’un punt de vista turístic, fem un salt qualitatiu perquè cada cop hi ha una quota de mercat més àmplia que es desplaça a indrets on es disposa d’aquest tipus d’equipaments”.

Des de l’Ajuntament s’ha escollit aquesta platja, ubicada entre la platja de les Delícies i la platja del Suís, perquè compleix totes les condicions per dur-la a terme. L’espai delimitat compta amb la senyalització corresponent i una font d’aigua perquè les mascotes puguin beure.

És important que tothom compleixi amb la normativa indicada en la senyalització: els animals han d’estar censats, vacunats, desparasitats i han de dur microxip. A més, aquests han d’estar vigilats en tot moment. D’altra banda, és obligatori recollir els seus excrements i remullar en aigua els llocs on orinin. Les infraccions tenen una penalització que oscil·la entre els 150 i els 1.500 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 7

Últimes notícies