HomeMedi AmbientLa Ràpita instal·la cendrers a diferents punts del municipi

La Ràpita instal·la cendrers a diferents punts del municipi

L’Ajuntament de la Ràpita ha instal·lat cendrers a algunes de les papereres que hi ha ubicades a diferents punts del municipi. Amb aquesta mesura per mantenir els carrers en el millor dels estats, el consistori pretén reduir el nombre de burilles que es tiren a terra i deterioren la imatge de la Ràpita. De la mateixa manera que vol animar els rapitencs i rapitenques a fer del municipi un lloc més net i lliure d’un material tòxic com són les burilles que triguen entre un i deu anys en degradar-se.

El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, assenyala que “emmarquem aquesta actuació dins del pla de treball del govern municipal per millorar la via pública i el medi ambient”. Clos apunta que darrere la iniciativa hi ha dos objectius: “posar més eines a l’abast de la ciutadania perquè les pugui utilitzar i que la minoria que no fa les coses bé, les pugui fer” i “posar de manifest el greu perill que suposa tirar les burilles a terra per al medi ambient i les persones, ja que els estudis demostren que són molt contaminants”.

Com s’ha anunciat anteriorment, els cendrers s’ubicaran en llocs estratègics, escollits a partir de les dades d’un informe, que han fet arribar el grup Take Action Delta a la Regidoria de Medi Ambient. El regidor els agraeix “la feina que fan per mantenir la Ràpita neta, la denúncia de les accions que perjudiquen el medi ambient i les aportacions que fan en benefici al poble i al medi ambient”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 85 = 91

Últimes notícies