HomeTurismeLa Ràpita reforça la seva promoció turística al País Basc i Navarra

La Ràpita reforça la seva promoció turística al País Basc i Navarra

La Ràpita reforça la seva presència com a destinació turística al País Basc i Navarra amb la presència en les dues fires referents del sector al nord de l’Estat. Aquest cap de setmana, la Ràpita va estar present a la Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur, i del 13 al 15 de març ho serà a la Fira Sevatur, a Sant Sebastià. D’aquesta forma, es vol reforçar el mercat turístic del País Basc i Navarra, que és un dels més importants en nombre de visitants de la resta de l’Estat al nostre municipi.

Representants de l’Oficina de Turisme de la Ràpita van estar promocionant la destinació turística des de l’estand del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona gràcies al Conveni Córner, que permet a diversos municipis de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre realitzar accions promocionals a les principals fires turístiques de l’Estat espanyol i d’Europa.

A la fira Navatur, els tècnics de l’Oficina de Turisme van poder atendre el públic navarrès, molt interessat amb les possibilitats de fer activitats de natura al nostre territori. I és que a la fira Navatur està dirigida tant al públic general com professional, amb una assistència de 40.000 visitants cada any.

Des de la regidoria de Turisme de la Ràpita s’aposta decididament per atreure visitants del País Basc i Navarra, ja que són un dels principals mercats emissors de l’Estat espanyol. El turisme basc i navarrès representa el 4,5% del total de pernoctacions que es van fer en allotjaments turístics de les Terres de l’Ebre el 2016, segons dades del Patronat de Turisme. Només el supera el turisme d’origen aragonès (5,4%) i valencià (6,1%).

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 19

Últimes notícies