HomeSocietatLa Ràpita torna a posar en funcionament l’estacionament limitat i el control...

La Ràpita torna a posar en funcionament l’estacionament limitat i el control horari al pàrquing del parc de Garbí

Des del passat divendres 1 de juliol, l’estacionament i el control horari del pàrquing del Parc de Garbí torna a estar en funcionament.

Esta mesura va implementar-la l’any passat l’Ajuntament de la Ràpita per tal de garantir als usuaris una adequada ordenació del trànsit i evitar les aglomeracions turístiques que acostumen a succeir en esta zona, que dona accés rodat a la platja, i que durant els mesos d’estiu té una gran afluència de vehicles.

Així, el consistori torna a impulsar la zona taronja d’este aparcament, que funciona diàriament entre les 9 h i les 20 h, i manté la taxa de pagament aplicada l’estiu passat de 0,90 euros l’hora, així com les mateixes bonificacions: els vehicles que paguen l’impost de circulació a la Ràpita disposen de les dos primeres hores d’estacionament gratuïtes i tothom que surta del pàrquing abans que passen 20 minuts de la seua entrada quedarà exempt de pagament.

L’entrada i sortida s’efectua per l’avinguda dels Alfacs, i en aproximar el vehicle la barrera llig la matrícula i s’aixeca. Abans de sortir, per l’accés més pròxim a l’Oficina de Turisme, s’haurà d’efectuar el pagament amb targeta a la caseta que hi ha allà, equipada amb el parquímetre. Des del consistori alerten que els vehicles que no abonen la quantitat correcta d’acord amb el temps que han estat aparcats rebran una multa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 36

Últimes notícies