HomeInfraestructuresLa reforma de la piscina de la Ràpita, en espera per l’augment...

La reforma de la piscina de la Ràpita, en espera per l’augment dels costos i els problemes de subministrament de materials

L’increment dels costos i els problemes amb el subministrament de materials, com a conseqüència de la guerra d’Ucraïna, ha afectat diversos projectes que estaven en marxa, i un d’ells és el de la reforma integral de la piscina de la Ràpita. Malgrat que la instal·lació està tancada al públic des de l’1 de maig, i que les obres havien d’iniciar-se el dia 15 d’aquell mes, un mes més tard encara no han començat.

Segons va explicar l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, en declaracions a Canal 21 això és degut a “la problemàtica mundial que estem patint, al retard en l’entrega de materials i dels seus sobrecostos, a causa de la guerra d’Ucraïna, que també ha impactat en els projectes industrials i les activitats empresarials”.

Així, doncs, l’Ajuntament i l’empresa adjudicatària estan analitzant al detall tota la casuística al voltant de la remodelació “per no tenir problemes a meitat execució”.

Estes obres, que compten amb un pressupost de 863.793 €, suposaran el canvi de la coberta municipal, la millora dels vestidors i accessos, la creació d’un petit nou vas per a ampliar serveis a la ciutadania, com aiguagim i natació per a nadons, entre d’altres, i també es canviarà la caldera de gasoil per una de biomassa.

Amb tot, però, des del consistori confien poder iniciar les obres ben prompte i que es puguen executar en el termini previst, que era de set mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 90

Últimes notícies