HomeInfraestructuresLa reforma de la piscina de la Ràpita, en espera per l’augment...

La reforma de la piscina de la Ràpita, en espera per l’augment dels costos i els problemes de subministrament de materials

L’increment dels costos i els problemes amb el subministrament de materials, com a conseqüència de la guerra d’Ucraïna, ha afectat diversos projectes que estaven en marxa, i un d’ells és el de la reforma integral de la piscina de la Ràpita. Malgrat que la instal·lació està tancada al públic des de l’1 de maig, i que les obres havien d’iniciar-se el dia 15 d’aquell mes, un mes més tard encara no han començat.

Segons va explicar l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, en declaracions a Canal 21 això és degut a “la problemàtica mundial que estem patint, al retard en l’entrega de materials i dels seus sobrecostos, a causa de la guerra d’Ucraïna, que també ha impactat en els projectes industrials i les activitats empresarials”.

Així, doncs, l’Ajuntament i l’empresa adjudicatària estan analitzant al detall tota la casuística al voltant de la remodelació “per no tenir problemes a meitat execució”.

Estes obres, que compten amb un pressupost de 863.793 €, suposaran el canvi de la coberta municipal, la millora dels vestidors i accessos, la creació d’un petit nou vas per a ampliar serveis a la ciutadania, com aiguagim i natació per a nadons, entre d’altres, i també es canviarà la caldera de gasoil per una de biomassa.

Amb tot, però, des del consistori confien poder iniciar les obres ben prompte i que es puguen executar en el termini previst, que era de set mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 18

Últimes notícies