HomeSocietatNoves dates del taller monogràfic d’estimulació cognitiva per a persones cuidadores no...

Noves dates del taller monogràfic d’estimulació cognitiva per a persones cuidadores no professionals a Alcanar

La Creu Roja d’Alcanar farà un taller d’estimulació cognitiva per a formar persones cuidadores i donar-los estratègies pràctiques, amb l’objectiu de facilitar i millorar la seua tasca de cura de persones en situació de dependència.

Aquest taller s’adreça a persones cuidadores no professionals que tenen a càrrec persones en situació de dependència. Les sessions, que són gratuïtes,tindran lloc els dies 11, 13, 18, 20 i 25 de juliol de 10 a 12.30 h als Serveis Agraris Joan Gil (avinguda de Catalunya, 64).

Per a participar-hi, cal inscriure-s’hi trucant al telèfon gratuït de la Creu Roja (900 105 301) o al telèfon mòbil de l’Ajuntament (627 338 980).

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l’abast de les empreses i les associacions empresarials el Servei d’Assessorament Lingüístic.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) promou el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), adreçat a les empreses de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de prestar-los assessorament en qüestions lingüístiques i posar a l’abast del món socioeconòmic local eines que faciliten una comunicació de qualitat en llengua catalana entre l’empresa i la clientela.

Aquest servei vol dotar el sector empresarial ebrenc d’eines i recursos per a comunicar de manera eficaç, publicar textos de qualitat i redactar amb seguretat. Es tracta, en definitiva, de facilitar al màxim l’ús del català en les comunicacions empresarials. És un servei gratuït per a petites empreses i autònoms.

Les empreses o les associacions empresarials que vulguen contactar amb el SAL s’han d’adreçar al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (terresdelebre@cpnl.cat).

El SAL també ofereix altres serveis de suport i acompanyament, com el Pla d’autonomia lingüística, l’entrenament lingüístic per a empreses o sessions formatives, entre altres eines de capacitació lingüística.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 16

Últimes notícies