HomePolíticaLa regidora no adscrita de Camarles nega les acusacions de transfuguisme fetes...

La regidora no adscrita de Camarles nega les acusacions de transfuguisme fetes des d’ERC

La regidora no adscrita de l’Ajuntament de Camarles, Montse Bonet, ha fet públic un comunicat explicant quina és la seua situació actual al Govern municipal de Camarles, i ha negat les acusacions de transfuguisme fetes des del grup municipal d’ERC. En el comunicat, Montse Bonet explica que va acceptar de formar part de la llista d’ERC de Camarles i els Lligallos amb la condició de treballar “sempre per al benestar del poble de Camarles i Lligallos, i cap altra raó”.

Bonet explica que, fruit de l’acord de govern entre ERC i la Veu del Poble, es va pactar que els dos primers anys hi governaria ERC i el tercer any hi entraria a governar la Veu del Poble. D’acord amb este pacte de govern, el 27 de juny de 2019, Antoni Navarro, ja com a alcalde, va delegar en Bonet les competències en Comunicació, Transparència, Promoció econòmica i Participació ciutadana, i el nomenament com a segona tinent d’Alcaldia.

Al comunicat explica, però, que per desavinences públiques amb l’alcalde el 15 de novembre de 2019 va presentar la seua renúncia i va decidir quedar-se al consistori com a regidora no adscrita. Bonet defensa que en cap moment ha format part de cap altra formació política i que al febrer del 2021 se li va oferir de tornar a formar part del Govern municipal amb Antoni Navarro a l’Alcaldia.

Per tot això, rebutja les acusacions de trànsfuga: “No vaig entrar a formar part de cap altra formació política. No em poden acusar de regidora trànsfuga”. A més, recorda que Brull governa a conseqüència del pacte de govern entre ERC i la Veu del Poble, i recorda que el trencament del pacte ha estat una decisió de l’alcalde Ramon Brull, que ha cessat els regidors del grup d’ERC, una decisió que no l’ha afectat com a regidora no adscrita.n

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 31

Últimes notícies