HomeSense categoriaLa Regidoria de Cohesió Social de l'Ampolla atorga ajudes a persones i...

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ampolla atorga ajudes a persones i famílies vulnerables per minimitzar l’impacte de la crisi provocada per la Covid-19

BAIX EBRE // La Regidoria de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, amb la col·laboració dels serveis socials municipals, ha encetat una línia d’ajuts d’emergència per a pal·liar els efectes socioeconòmics del municipi causats per la crisi de la Covid-19.

La partida pressupostària inicial és de 5.000 euros i està destinada a què les persones i les famílies més desafavorides de la població puguen fer front a les despeses econòmiques d’urgència que puguen tenir. Per cada exercici pressupostari, cada persona o unitat de convivència poden disposar d’un màxim de 300 euros.

Com a requisits per obtenir aquesta ajuda, ha de fer com a mínim un any que els beneficiaris i les beneficiàries estiguen empadronats al municipi i han de disposar d’un informe previ dels serveis socials.

El regidor de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, Àlvar Casanova, preveu que “la demanda més gran d’estes ajudes es produïsca en el segon semestre de l’any, període en el qual la crisi econòmica serà més accentuada”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 70

Últimes notícies