HomeSocietatLa Relíquia de la Cinta visita les residències de gent gran

La Relíquia de la Cinta visita les residències de gent gran

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta va dur aquesta setmana la Relíquia de la Llaçada per la seva veneració als centres residencials de gent gran de Sant Miquel Arcàngel i l’Onada de Tortosa.

Acompanyats del prior, mossèn Josep Maria Membrado, del primer majordom, Joaquin del Pino i d’un bon número de confrares, es van tornar a repetir les habituals escenes d’emoció per part de les persones que resideixen en aquests dos centres, i que per raons d’edat o de malaltia no poden participar dels actes litúrgics que s’organitzen habitualment. Una emotivitat contagiada al personal de les dos residències, així com a tots els membres de la comitiva al veure la il·lusió que molts dels presents demostraven al poder cantar l’himne de la Cinta i  tenir la relíquia a prop seu.

Com explica Del Pino són d’aquells moments especialment gratificants per a tots els membres de l’Arxiconfraria: “Durant segles generacions de tortosines i tortosins han mantingut la devoció popular a la Santa Cinta, i portar la Relíquia a la nostra gent gran ho posa encara més de palès en comprovar la felicitat amb la qual la reben”.

Els actes religiosos en honor a la patrona de Tortosa es mantenen fins al dilluns 11 de setembre, cada dia amb la novena i la predicació, diumenge amb la presentació de xiquets i xiquetes a la Mare de Déu de la Cinta, i l’últim amb la missa en sufragi de tots els confrares difunts.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies