HomeSense categoriaLa Ribera d’Ebre tornarà a ser una subseu de la Mobile Week,...

La Ribera d’Ebre tornarà a ser una subseu de la Mobile Week, prèvia al Mobile World Congress

La Ribera d’Ebre tornarà a ser una de les subseus de la Mobile Week, la setmana prèvia al Mobile World Congress, i que portarà a la comarca diferents actes i esdeveniments relacionats amb la tecnologia i la revolució digital entre el 18 i el 21 de febrer de l’any vinent. Des del Consell Comarcal i els ajuntaments riberencs estan treballant conjuntament amb l’organització per a tancar el programa.

La Mobile Week Catalunya 2020 se celebrarà en quinze ciutats, comarques i àmbits territorials de tot Catalunya. Hi participaran sis municipis de la demarcació de Barcelona; dos de la Catalunya Central; tres de les comarques gironines; un del Camp de Tarragona, un de Ponent i les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, que s’hi han presentat conjuntament. De les Terres de l’Ebre només hi serà present la Ribera d’Ebre. 

Des de les administracions s’està treballant per a tancar el programa, que està previst que incloga xarrades, tallers i activitats adreçades a famílies on s’analitzaran les tendències de la cultura digital, la utilització de tauletes en l’entorn familiar, el bon ús d’Internet a casa, la participació ciutadana a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) o la implantació de la tecnologia 5G a l’entorn rural.

Totes estes seus han estat seleccionades d’entre totes les que han presentat i que ha valorat un equip de la Mobile World Capital i responsables de la Generalitat.

L’any passat, la Ribera d’Ebre ja va acollir diversos actes en el marc de la Mobile Week, que també es van estendre durant les setmanes següents. En tots els pobles de la comarca hi va haver actes per apropar la tecnologia a tots els públics, aprofitar les noves eines en sectors com ara l’agricultura i els serveis, o en equipaments quotidians, com ara les biblioteques o les rutes turístiques.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 17

Últimes notícies