HomeSense categoriaLa Sénia també instal·la una pista de gel per Nadal

La Sénia també instal·la una pista de gel per Nadal

Per cinquè any la ciutat de Tortosa gaudix de la pista de gel, una instal·lació que suposa la principal eina de promoció comercial durant la campanya de Nadal i Reis.

Enguany, però, també gaudirà d’una el municipi de la Sénia a la plaça Major del 27 de desembre al 2 de gener. La motivació d’aquesta instal·lació, segons explica la regidora de joventut de la Sénia, Laia Sanz, ve donada a aportar més espai d’oci a la joventut del municipi: “La gent que va al Parc de Nadal ja està coberta, però les edats que assisteixen són més petites i per tant no aplega tota la joventut que durant aquestes dates no té classe”. 

Està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de Federació de Comerç de la Sénia (FECOSE) i de l’Associació de Joves Seniencs, qui s’encarregaran de gestionar una barra, on els assistents podran consumir, i de la mateixa pista de gel. A més, ja han organitzat per al dia 31 de desembre un vermut electrònic per dinamitzar aquest espai. Per la seua banda, la FECOSE premiarà amb entrades gratuïtes els clients que afavorixen i aposten pel comerç local. L’horari de la pista de gel a la Sénia serà, durant els matins de 10.30 h a 13.30 h i durant les tardes, de 17 h a 20 h, per un preu d’entrada de 3 euros. 

 

Pista de gel de tortosa

Enguany, la pista de patinatge s’ha ampliat fins als 300 m2, i el tiquet de l’entrada es manté en 6 € (que inclou el lloguer dels patins). La pista estarà oberta fins al 6 de gener durant tots els dies, amb els següents horaris: dies lectius del 3 al 21 de desembre, de 10 h a 14 h (amb reserva prèvia per a les escoles) i de 16.30 h a 20 h (per al públic). Dissabtes, diumenges i festius (excepte Nadal, Cap d’Any i Reis), d’11 a 14 h i de 17 a 20.30 h. Nadal, Cap d’Any i Reis, de 17 a 20.30 h (matins tancat). Laborables sense escola, de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h. 

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 48

Últimes notícies