HomeSalutLa Subdelegació distribueix 45 mil mascaretes a entitats socials de la província...

La Subdelegació distribueix 45 mil mascaretes a entitats socials de la província de Tarragona

Divendres al matí la Subdelegació del Govern a Tarragona ha posat a disposició de les entitats socials de la província de Tarragona un tota de 45 mil mascaretes de les 260 mil rebudes aquest passat dilluns. El subdelegat del Govern a Tarragona va adreçar-se anteriorment a les entitats socials de la província per fer-los-hi l’oferiment d’aquest material de protecció. Entre avui i ahir han passat a buscar la resta, 215 mil, els municipis de més de 20 mil habitants (Amposta, Calafell, Cambrils, Reus, Salou, Tarragona, Tortosa, Valls, Vendrell, i Vila-seca) més la Diputació en representació dels de menys habitants.

Es tracta d’una mesura de recolzament a entitats locals i a les famílies més necessitades coincidint amb l’inici del curs escolar. A Catalunya van arribar dilluns prop de 2,5 milions de mascaretes que foren repartides per les quatre subdelegacions. A Tarragona li corresponen 260.000, de les quals 215 per les entitats locals i Diputació, i la resta, 45 mil a Cáritas de Tarragona i Tortosa, Creu Roja i COCARMI.

En el conjunt d’Espanya, les delegacions y subdelegacions del Govern distribueixen als Ajuntaments 11.998.000 mascaretes. La resta fins a 15 milions se reparteix a Cruz Roja, Cáritas i el CERMI.

El reforç de la coordinació amb les entitats locals és una de les quatre mesures incloses al paquet d’actuacions coordinades de salut pública acordades per las CCAA al Consejo interterritorial del Sistema Nacional de Salud (SNS) el passat 9 de setembre. El Govern d’Espanya i la FEMP han acordat mantenir reunions periòdiques de seguiment i cooperació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 47

Últimes notícies