HomeSocietatLa Tasca Bohemia de Tortosa millor restaurant informal del Baix Ebre de...

La Tasca Bohemia de Tortosa millor restaurant informal del Baix Ebre de Joc de Cartes

La Tasca Boh猫mia de Tortosa es va endur ahir el guard贸 del millor restaurant del Baix Ebre, amb una puntuaci贸 mitjana de 7,2, al Joc de Cartes de TV3.

Marc Ribas va visitar Tortosa, l’Ametlla de Mar i Deltebre per con猫ixer quatre propostes gastron貌miques desenfadades i aut猫ntiques de la comarca. L’objectiu era trobar el millor restaurant informal de la comarca.

Van comen莽ar per La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees que acabava d’obrir feia un mes i mig en una urbanitzaci贸 de l’Ametlla de Mar amb la intenci贸 de crear un espai familiar i divertit. Un lloc que no va agradar massa entre els restauradors i que van qualificar amb una nota mitjana de 4,7, la puntuaci贸 m茅s baixa.

El segon 脿pat el van fer a Los Banys de Tortosa, el restaurant que el Gerard Riera va obrir per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. Les restaudores, en aquest cas, van tornar a puntuar-lo a la baixa, amb un 4,9 de promig.

Tamb茅 a la capital ebrenca van visitar La Tasca Boh猫mia, un restaurant tradicional on fa m茅s de 40 anys la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de mem貌ria. Aquest local, tot i no ser de l’agrat dels restauradors d’entrada, va ser el que van acabar votant amb m茅s nota, amb un 7 de promig entre les votacions emeses pels restauradors en les cinc categories que avaluaven.

Per 煤ltim, van acabar la ruta a Deltebre, a lo聽Raconet de Ferm铆n, on la Yolanda Ramos els va preparar un 脿pat de la cuina deltaica, que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare. Un restaurant catalogat amb un 5 de promig, tot i tenir un suspens amb un 3,7 en el v脿rem de la cuina que va ser l’煤nic punt que van suspendre els restauradors.

El vot de qualitat del Marc, va acabar confirmant les votacions tal i com estaven, amb un 7’2 de promig per a la Tasca Bohemia (que es va endur el premi de 5.000 鈧 en met脿l路lic); 5’9 per a lo Raconet de Ferm铆n (amb el 0’5 punt que es va adjudicar del Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull el Marc entre totes les propostes i que es va endur per l’arr贸s en cranc blau); 5,1 a los Banys i 5 per a la Tasca Sant Jordi.

Podeu veure el programa 铆ntegre clicant al seg眉ent enlla莽:

https://www.ccma.cat/tv3/joc-de-cartes/el-millor-restaurant-informal-del-baix-lebre-a-joc-de-cartes/noticia/3198084/

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

2 + 3 =

脷ltimes not铆cies