HomeSocietatLa Tasca Bohemia de Tortosa millor restaurant informal del Baix Ebre de...

La Tasca Bohemia de Tortosa millor restaurant informal del Baix Ebre de Joc de Cartes

La Tasca Bohèmia de Tortosa es va endur ahir el guardó del millor restaurant del Baix Ebre, amb una puntuació mitjana de 7,2, al Joc de Cartes de TV3.

Marc Ribas va visitar Tortosa, l’Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques de la comarca. L’objectiu era trobar el millor restaurant informal de la comarca.

Van començar per La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees que acabava d’obrir feia un mes i mig en una urbanització de l’Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. Un lloc que no va agradar massa entre els restauradors i que van qualificar amb una nota mitjana de 4,7, la puntuació més baixa.

El segon àpat el van fer a Los Banys de Tortosa, el restaurant que el Gerard Riera va obrir per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. Les restaudores, en aquest cas, van tornar a puntuar-lo a la baixa, amb un 4,9 de promig.

També a la capital ebrenca van visitar La Tasca Bohèmia, un restaurant tradicional on fa més de 40 anys la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Aquest local, tot i no ser de l’agrat dels restauradors d’entrada, va ser el que van acabar votant amb més nota, amb un 7 de promig entre les votacions emeses pels restauradors en les cinc categories que avaluaven.

Per últim, van acabar la ruta a Deltebre, a lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos els va preparar un àpat de la cuina deltaica, que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare. Un restaurant catalogat amb un 5 de promig, tot i tenir un suspens amb un 3,7 en el vàrem de la cuina que va ser l’únic punt que van suspendre els restauradors.

El vot de qualitat del Marc, va acabar confirmant les votacions tal i com estaven, amb un 7’2 de promig per a la Tasca Bohemia (que es va endur el premi de 5.000 € en metàl·lic); 5’9 per a lo Raconet de Fermín (amb el 0’5 punt que es va adjudicar del Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull el Marc entre totes les propostes i que es va endur per l’arrós en cranc blau); 5,1 a los Banys i 5 per a la Tasca Sant Jordi.

Podeu veure el programa íntegre clicant al següent enllaç:

https://www.ccma.cat/tv3/joc-de-cartes/el-millor-restaurant-informal-del-baix-lebre-a-joc-de-cartes/noticia/3198084/

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 51

Últimes notícies