El Consell Comarcal de la Terra Alta juntament amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, la Denominació d’Origen Terra Alta organitzen un curs 100% subvencionat sobre comercialització de producte turístic.
El curs, eminentment pràctic i dinàmic, versarà especialment sobre la comercialització de producte enoturístic i oleoturístic, dos dels grans actius amb què compta la Terra Alta. A través d’exercicis pràctics de reflexió, s’estudiarà i es crearà una estratègia de producte per desenvolupar i cobrir necessitats reals dels participants.
La iniciativa neix amb l’objectiu de desenvolupar les competències professionals per comercialitzar producte turístic innovant en el seu disseny a partir de la metodologia de la gamificació i incorporant-hi l’experiència i les expectatives dels enoturismes.
El curs anirà a càrrec de l’expert en gamificació turística, docent de l’Escola d’Enoturisme i emprenedor a Top Wine Experience Xavier Domènech, i la periodista, sommelier i directora del diari Vadevi.cat Eva Vicens.
L’esdeveniment tindrà lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre, i 14 de desembre a la seu de la DO Terra Alta a Gandesa. El curs s’adreça especialment a treballadors en actiu de cellers, restaurants, allotjaments i agents turístics, així com a treballadors en ERTO, ERO i autònoms, i el 30% de les places anirà destinat a persones desocupades.
El curs analitzarà especialment el mercat turístic i el turista del futur, arran de la situació i les tendències de mercat postcovid, així com la transformació digital del sector, la creació de marca i posicionaments. També incidirà en el tast de producte com a experiència i en el disseny i desenvolupament d’experiències turístiques i d’atenció i servei al client, entre altres aspectes.