HomeEducacióLa Terra Alta posa en marxa un curs de comercialització de producte...

La Terra Alta posa en marxa un curs de comercialització de producte turístic

El Consell Comarcal de la Terra Alta juntament amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, la Denominació d’Origen Terra Alta organitzen un curs 100% subvencionat sobre comercialització de producte turístic.

El curs, eminentment pràctic i dinàmic, versarà especialment sobre la comercialització de producte enoturístic i oleoturístic, dos dels grans actius amb què compta la Terra Alta. A través d’exercicis pràctics de reflexió, s’estudiarà i es crearà una estratègia de producte per desenvolupar i cobrir necessitats reals dels participants.

La iniciativa neix amb l’objectiu de desenvolupar les competències professionals per comercialitzar producte turístic innovant en el seu disseny a partir de la metodologia de la gamificació i incorporant-hi l’experiència i les expectatives dels enoturismes.

El curs anirà a càrrec de l’expert en gamificació turística, docent de l’Escola d’Enoturisme i emprenedor a Top Wine Experience Xavier Domènech, i la periodista, sommelier i directora del diari Vadevi.cat Eva Vicens.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre, i 14 de desembre a la seu de la DO Terra Alta a Gandesa. El curs s’adreça especialment a treballadors en actiu de cellers, restaurants, allotjaments i agents turístics, així com a treballadors en ERTO, ERO i autònoms, i el 30% de les places anirà destinat a persones desocupades.

El curs analitzarà especialment el mercat turístic i el turista del futur, arran de la situació i les tendències de mercat postcovid, així com la transformació digital del sector, la creació de marca i posicionaments. També incidirà en el tast de producte com a experiència i en el disseny i desenvolupament d’experiències turístiques i d’atenció i servei al client, entre altres aspectes.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies