HomeEsportsFutbolEl Catalònia remunta a Benissanet i continua infranquejable (2-4)

El Catalònia remunta a Benissanet i continua infranquejable (2-4)

El golejador del Jesús Catalònia Aleix Robert continua en ratxa anotadora i diumenge va tornar a marcar un ‘hat-trick’, com havia passat vuit dies abans davant l’Alcanar, permetent-li al seu equip remuntar un marcador advers després d’una indecisió defensiva inauguraven el marcador mitjançant Carlos Figueroa, amb una rematada espectacular que donava avantatge als riberencs als vuit minuts de joc.

El partit no obstant se li va ficar molt dificultós als verd-i-blancs que tot i crear nombroses ocasions al primer temps, no trobaven la fórmula per a convertir-les. Això, deixava obert el partit i en una contra els locals van tenir l’ocasió manifesta per fer el segon. Així, s’arribava al descans amb el mínim avantatge local.

Després dels pas pels vestidors els de Pau Alegria, sortien amb el convenciment de trobar l’empat ràpidament. I fruit d’una bona combinació del Catalònia Cristian Arasa filtrava la passada a l’interior de la gran on Aleix iniciava el seu particular festival golejador (62′). El gol va donar ales als de la Santa Creu que només dos minuts després, en una nova assistència d’Arasa, Lluís li donava la volta al marcador (64′). Això assestava un cop anímic als riberencs que estaven a mans d’un Catalònia crescut que trobaria al tram final en dos gols consecutius d’Aleix Robert la sentència als minuts 82′ i 86′, completant el migcampista de Masdenverge Cristian Arasa el recital d’assistències als companys, sent l’autor de la passada en tres dels gols dels jesusencs. Amb el partit acabat, ja en temps de prolongació, un penal discutit pels visitants li permetia als blavets marcar mitjançant Carlos Figueroa el gol que maquillava el resultat definitiu i que deixa als d’Alegria líders una setmana més.

Sala de premsa:

El tècnic local Robert Aviñó reconeixia que “hem estat molt bé durant la primera meitat davant un gran rival que em va agradar molt, en jugadors de molta experiència i jugant molt bé al futbol cosa que al nostre camp és complicat. Durant la primera meitat cal reconèixer que tot i avançar-nos ràpid al marcador, nosaltres vam fer un penal que l’àrbitre no va assenyalar. Tot i això, crec que arran de dos accions en atac podíem haver incrementat l’avantatge al descans” ens comentava Aviñó que afegia que a la segona part “el Catalònia va sortir més endollat que nosaltres i en pràcticament dos minuts li van donar la volta a la truita i a partir d’aquí i la lesió de David Ferré, un valuard a la defensa, llavors es va acabar el partit tot i seguir-ho intentant però amb falta d’idees. Felicitar al meu equip pel treball encomiable que van realitzar i felicitar al Catalònia per demostrar ahir ser un ferm aspirant a l’ascens“.

Per la seva part l’entrenador visitant Pau Alegria es mostrava molt satisfet “després del gran treball realitzat pel meu equip a un camp complicat on es deixaran molts punts aquesta temporada. A la primera meitat hem patit, tot i generar nombroses ocasions que no han volgut entrar i com són les coses, ells en una contra podien haver fet el segon gol que ens hagués complicat la situació. Tot i això, al segon temps crec que nosaltres hem estat molt bé i ens hem mostrat un equip superior físicament. Arran d’això i ser més efectius que als primers quaranta-cinc minuts hem pogut capgirar la situació i fent un gran futbol tot i tractar-se d’un camp al que no estem acostumats a jugar“.

La propera jornada:

El líder Jesús Catalònia rebrà dissabte a partir de les cinc de la tarde al Santa Bàrbara, que encara no ha guanyat en aquest inici de temporada. Serà un partit especial per al tècnic Chema Esteban, que fins la temporada passada dirigia al conjunt de la Santa Creu. D’altra banda el Benissanet a Godall, dissabte a partir de les 16 hores de la tarde, la segona victòria de la temporada, la primera lluny del seu municipal.