HomeEducacióLa URV coordina un projecte per desenvolupar jocs de simulació per a...

La URV coordina un projecte per desenvolupar jocs de simulació per a l’aprenentatge d’infermeria

Es tracta d’un projecte Erasmus+ que es va iniciar durant el més març i que té dos anys de durada, i en el qual es desenvoluparà un joc de simulació virtual que es podrà jugar en línia o fer servir com una eina didàctica complementària a les sessions de simulació clàssiques presencials.

Les simulacions virtuals fan ús de pacients que, mitjançant uns clips de vídeo, representen esdeveniments realistes. L’escenari incorpora múltiples punts de decisió en què els estudiants tenen un desafiament sobre les seues competències clíniques i habilitats toves, o soft skills.

El projecte té en compte tots els ingredients actius de l’educació per simulació.
Estes simulacions es podran posar en pràctica a través d’un web i són fàcilment accessibles per a professors i estudiants. Es podrà jugar a la simulació en línia en qualsevol lloc i a qualsevol moment; només caldrà una connexió a internet.

Durant el projecte s’elaboraran dos guies pedagògiques, per ajudar tant estudiants com docents a utilitzar els jocs existents com a desenvolupar-ne de nous, segons les seues necessitats d’aprenentatge. Des del grup de recerca Arget es farà la validació pedagògica del projecte de manera que els docents, en un futur, puguen crear jocs de diferents disciplines a partir de la metodologia que sorgisca del projecte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 65

Últimes notícies