HomeEducacióLa URV obre les portes del campus Terres de l’Ebre de Tortosa

La URV obre les portes del campus Terres de l’Ebre de Tortosa

Aquest divendres, 24 de febrer, a les 17 hores la URV organitza unes Jornades de Portes Obertes al campus Terres de l’Ebre de Tortosa (Avinguda de Remolins, 13). Aquestes jornades són activitats d’orientació universitària dirigida a l’alumnat de secundària i les famílies que serveixen per conèixer millor els graus que es poden estudiar a la URV i com és la universitat. L’estructura de la jornada serà, inicialment, una part explicativa en la que el professorat detallarà com s’organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quina és l’oferta de pràctiques i mobilitat.

Seguidament, alumnes o exalumnes explicaran com estan vivint o han viscut l’experiència d’estudiar a la URV i els interessats tindran un espai per plantejar directament dubtes. Per acabar, hi ha prevista una visita als equipaments del Campus i al Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI).

Paral·lelament a les portes obertes presencials, l’equip d’orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau com són la preinscripció universitària, l’assignació de places o quines beques i ajuts existeixen, entre d’altres.

Els estudiants i familiars interessats en assistir a les Jornades de Portes Obertes de la URV s’han de registrar prèviament al web, on han d’escollir el grau que els interessa conèixer. El dia abans de la jornada, les persones inscrites rebran un codi QR que hauran de mostrar a l’entrada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies