HomeGastronomiaLa V edició de la Guia Gourmet inclou 800 establiments de la...

La V edició de la Guia Gourmet inclou 800 establiments de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

La Guia Gourmet incorpora prop de 800 establiments que inclouen bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

La Guia té com a objectiu esdevenir, any rere any, una eina de promoció de la diversitat dels establiments de l’AEHT per enfortir el territori, posant en valor els seus productes i serveis distintius i contribuint a la dinamització econòmica del destí.

Com a novetat, i a causa de l’alt volum de referències, l’entitat ha optat per publicar una guia independent que inclou els prop de 130 hotels de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona, la major part d’ells ubicats a l'”Altra Costa Daurada”, aquella que no només acull a turistes de sol i platja sinó que ajuda a desestacionalitzar i repartir la demanda arreu del territori i durant tot l’any.

En este sentit, Victor Perales, president de l’AEH de Reus, ha remarcat la importància d’este objectiu per poder continuar oferint feina tot l’any i generar un consum més equilibrat que revertisca en el nostre entorn.

Les 4.500 unitats de la guia estaran disponibles als principals punts d’interès turístic, com els patronats de turisme de la província, fires, hotels, restaurants, clubs esportius i diverses entitats, perquè els lectors puguen trobar-la fàcilment.

Durant l’acte també s’ha presentat la 46a edició de la revista A la Carta. Esta publicació semestral és una font d’informació imprescindible per als professionals del sector hostaler i turístic.

En este número, l’enoturisme n’és un dels protagonistes, ja que representa un factor clau per al desenvolupament del territori, retenint talent i promocionant productes de qualitat que mantenen l’autenticitat del model turístic defensat.

A més de la versió en paper, tant la Guia Gourmet com la revista A la Carta també es podran consultar en línia. Pel que fa a la guia, comptarà amb filtres de cerca per comarca, població o tipus de restaurant. D’esta manera, els usuaris tindran l’oportunitat de trobar establiments amb cuina tradicional, amb Estrella Michelin, de tota la vida, amb sabors exòtics o innovadors, així com hotels urbans, hostals i cases rurals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 96

Últimes notícies