HomeSocietatLa Xarxa Montsià Jove enceta les InstaPILLS de tardor a Instagram Live

La Xarxa Montsià Jove enceta les InstaPILLS de tardor a Instagram Live

MONTSIÀ // La Xarxa Montsià Jove no es rendeix i busca noves formes d’apropar-se a la gent jove del territori per continuar oferint recursos i oportunitats. Per això, des de l’Oficina Jove del Montsià s’engega una programació setmanal de píndoles formatives establertes en una franja horària compatible amb l’horari escolar del jovent. Així doncs, cada dijous de 18h a 19h durant els mesos d’octubre i novembre a l’ “Instagram” de la Xarxa Montsià Jove (@montsiajove), podreu accedir lliurement a la retransmissió en directe dels tallers.

Aquest grapat de píndoles formatives pretenen divulgar tant coneixements i reflexions al voltant de temes d’interès entre la població més jove relacionats amb sexualitat, gènere, videojocs, sèries, drogues i consums…, com oferir recursos i pràctiques alternatives per aplicar en el nostre dia a dia. La funció live de la plataforma social “Instagram” permet configurar un nou format per comunicar-nos i facilitar l’accés als tallers a la gent jove.

Durant 60 minuts, els i les joves podran interactuar a través d’un xat amb la persona que simultàniament està realitzant el taller i així poder fer comentaris, demanar assessorament, resoldre dubtes o compartir inquietuds relacionats amb el tema en qüestió. Tot i que la realitat que ens envolta ha canviat substancialment com vivim, hi ha fenòmens que no han desaparegut i aspectes que cal continuar treballant per augmentar el nostre nivell de benestar i qualitat de vida, així com també els de les altres persones que ens envolten. Per aquest motiu, i ara més que mai, ens hem de reinventar per tal de no deixar de donar cobertura a gran part de la població: la gent jove.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies