HomeSocietatL'ABC rectifica amb l'episodi dels pastissets de Rasquera davant l'amenaça de denúncia...

L’ABC rectifica amb l’episodi dels pastissets de Rasquera davant l’amenaça de denúncia de Puigdemont

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha negat que fes provar uns pastissets de la pastisseria Piñol Puig de Rasquera, que li havia donat a provar a un dels membres de la seva seguretat per por que estiguessin enverinats, tal com va publicar una columna de Salvador Sostres a l ‘ABC‘ dies enrere.

El mateix ABC explica que l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, ha enviat una carta al diari on remarca que “és una afirmació rotundament falsa i gratuïta” que només persegueix “difamar”. “Ni aquesta visita s’ha produït, ni en la data que s’expressa va treure el cap al jardí, ni va donar a provar dolços a cap dels seus col·laboradors.” 

També nega que els seus més estrets col·laboradors li hagin posat el sobrenom de ‘Maniac Mansion’ a la seva residència de Waterloo i assegura que aquesta afirmació és “rotundament falsa”. Igualment considera “incert” que “hagi cregut sempre en teories de la conspiració i en la bruixeria, afició que comparteix amb la seva dona”.

“Puigdemont no va participar l’últim diumenge de 2018 en cap esdeveniment en Waterloo, ni dins ni fora de la seva residència, ni té obsessió amb la seva seguretat, ni posseeix armilla antibales, ni ha obligat ni obliga a ningú a menjar dolços o una altra cosa per si li enverinen, ni és aficionat a la bruixeria, ni existeix cap col·laborador que hagi pogut proferir els extrems que afirmen en la notícia i que tampoc ha patit, ni ha estat diagnosticat, ni tractat d’un suposat trastorn bipolar com fal·laçment s’estableix en la notícia que, en definitiva, no ha estat contrastada en absolut”, conclou.

“La justícia espanyola té desenes de demandes que he presentat sobre reiterades amenaces de mort. No s’ha detingut ningú. Ningú està condemnat ni multat. Tenen barra lliure. Per això la defensa dels meus drets com a ciutadà europeu té més garanties en una altra jurisdicció”, ha escrit a Twitter el mateix Puigdemont.

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 52

Últimes notícies