HomeSense categoriaL'ACA invertirà més de 353.000 euros per al seguiment de la millora...

L’ACA invertirà més de 353.000 euros per al seguiment de la millora de la qualitat de les zones humides

TERRES DE L’EBRE // L’Agència Catalana de l’Aigua ha adjudicat el contracte per dur a terme els mostrejos i controls en zones humides de Catalunya durant el període comprès entre 2021 i 2024, amb una inversió superior als 353.000 euros.

En total es faran 328 mostrejos a través de 63 punts de control en zones humides de Catalunya (56 de les conques internes i 7 de la part catalana de l’Ebre). S’analitzaran diversos paràmetres fisicoquímics, com el pH, la temperatura de l’aigua, la salinitat, la terbolesa, la presència de nitrats, fosfats, matèria orgànica, i també paràmetres biològic. També estudiaran els elements hidromorfològics que poden condicionar la qualitat d’estes masses d’aigua, com pot ser la seua hidrodinàmica, la vegetació que l’envolta o el seu estat de naturalitat.

Estos mostrejos s’emmarquen dins del Programa de Seguiment i Control de les conques internes per al període 2019-2024, i se sumen als que actualment ja s’estan fent a les zones humides del delta de l’Ebre. L’objectiu es concentra en analitzar l’estat d’aquestes masses d’aigua i la seua evolució, per així definir possibles actuacions de conservació i millora.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 8

Últimes notícies