HomeSense categoriaL’acció ‘Cims per la Llibertat’ pujarà a Caro pels presos i...

L’acció ‘Cims per la Llibertat’ pujarà a Caro pels presos i exiliats

L’acció esportiva, solidària i reivindicativa ‘Cims per la Llibertat’ desplegarà este dissabte, 13 d’octubre, una ascensió simultània a 18 cims del país que han estat triats directament per les preses i presos, exiliats i represaliats polítics.

L’expresidenta del Parlament, la xertolina Carme Forcadell, empresonada al Catllar i acusada de rebel·lió pel Tribunal Suprem, ha triat el cim de Caro. 

De moment ja hi ha més de 500 persones inscrites tot i que aquelles que no s’hagin apuntat també podran participar a títol personal, sense assegurança ni samarreta. En total més de 10.000 persones ja s’han inscrit per participar a ‘Cims per la Llibertat’.

A les Terres de l’Ebre l’acció compta amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el Centre Cultural i d’Esplai de Xerta, la Unió Excursionista de Catalunya a Tortosa (UEC Tortosa), la Joca Club Alpí de Roquetes i el Trail Roquetes.

 

Els horaris per al Cim de Caro seran els següents:

 

•          De 9 h a 10 h entrega de dorsals a la plaça de l’Esquirol i al restaurant Pous de la Neu.

•          A les 9:45 h sortida de la plaça de l’Esquirol (conjunta).

•          A les 12 h parlaments a Caro amb la lectura del manifest  i intervenció de la parella de              Carme Forcadell, Bernat Pegueroles.

•          En acabar els parlaments baixada fins als punts de sortida.

 

El cost de la inscripció és de 10 euros per persona, i inclou una samarreta amb un dorsal i una assegurança.

 

Tota la informació general sobre CIMS PER LA LLIBERTAT i l’específica de cada CIM es pot consultar en el web cimsxlallibertat

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 13

Últimes notícies