HomeSense categoriaL’acord entre Aqua Roquetes i l’Ajuntament garantix la continuïtat del complex...

L’acord entre Aqua Roquetes i l’Ajuntament garantix la continuïtat del complex un any més

BAIX EBRE // Un nou ajut econòmic per a pal·liar els efectes de la pandèmia al desenvolupament de l’activitat durant l’exercici d’este 2021 fins a la fi de l’estat d’alarma el 9 de maig, el pagament de l’ajut pel període d’afectació del 2020 i l’elaboració d’un nou contracte concessionari. Este és l’acord a què van arribar l’empresa Igesport, que gestiona el centre esportiu municipal Aqua Roquetes, i l’Ajuntament del municipi, per tal de continuar amb les instal·lacions obertes i no continuar endavant amb l’expedient de regulació d’ocupació temporal, que suposava l’acomiadament dels 19 treballadors de la plantilla, el tancament de les instal·lacions i dixava sense equipament esportiu 700 abonats. 

Ambdós parts estan satisfetes amb l’acord. “Ni l’empresa ni el consistori volíem que es tanquessen les instal·lacions”, detalla el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, que afegix: “els tècnics estan ultimant l’import del nou ajut que els atorgarem des del consistori pel període d’este 2021 fins a la fi de l’estat d’alarma, en què s’han vist afectats. Un ajut econòmic que aportarà liquiditat a l’empresa per a aguantar el cop”.

A més, des de l’Ajuntament també estan preparant un nou contracte, amb noves condicions per tal que torne a sortir a concurs la concessió d’este equipament esportiu. “L’empresa no descarta tornar a presentar-se de nou si les condicions del contracte canvien”, explica el regidor. Esta notícia ha estat ben rebuda pels usuaris del complex, i, de moment, han hagut d’ampliar el nombre d’inscripcions per al Campus d’estiu, que ja compta amb un centenar de xiquets apuntats. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

24 + = 34

Últimes notícies