HomeSocietatL'AECE i Mapfre signen un conveni per promoure l'integració laboral i l'ocupació

L’AECE i Mapfre signen un conveni per promoure l’integració laboral i l’ocupació

María José Fernández, Presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) i Francisco Baena, representant de la Fundació MAPFRE a la zona, han signat un acord de col·laboració per dinamitzar el Programa Social d’Ocupació de Fundació MAPFRE, que inclou, entre d’altres, la iniciativa Junts Som Capaces- Junts Ho podem Fer, que dóna suport a joves amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn de salut mental i fomenta la seva integració sociolaboral, o la Convocatòria d’ajudes a l’ocupació Accedemos. La signatura del Conveni s’ha realitzat mantenint les mesures de distanciament i prevenció recomanades per la situació de Covid 19.

Durant l’acte, Francisco Baena, ha reconegut a l’AECE el seu “compromís” amb la plena integració de les persones amb més necessitats i el “suport” a la formació i al futur professional d’aquestes persones. També ha assenyalat la importància d’aquest tipus d’iniciatives, que “contribueixen al benestar i a la igualtat d’oportunitats de les persones que es troben en risc d’exclusió social i en situació d’atur”.

Per part seva, la presidenta d’AECE, Mª José Fernández, ha agraït la col·laboració de Fundació MAPFRE per contribuir que aquestes persones acabin amb les barreres que encara els impedeixen ser més independents i felices, “barreres, ha indicat, que no han de veure amb la seva manca de capacitat laboral o professional, sinó amb la manca de confiança i suport de la societat”. “A l’AECE, treballem perquè tothom, independentment de les seves capacitats diverses, pugui desenvolupar un projecte de vida ple”.

El programa Junts Som Capaces – Junts Ho Podem Fer, amb més de 10 anys de trajectòria, col·labora directament amb entitats socials, institucions públiques i associacions empresarials, com l’AECE, per aconseguir la integració sociolaboral i la normalització de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de salut mental.

La Convocatòria d’ajudes a l’ocupació Accedemos, adreçades a empreses petites, autònoms i entitats socials, afavoreix la generació d’ocupació ajudant econòmicament a consolidar els llocs de treball creats el 2022.

Francisco Baena, ha assenyalat que quan estàvem superant la greu crisi econòmica i sanitària provocada pel coronavirus, ha arribat una crisi energètica sense precedents i l’actual conflicte bèl·lic a Europa, que està tenint un fort impacte negatiu a les empreses i a l’ocupació, per això la Fundació MAPFRE ha mobilitzat recursos per a la dotació d’ajuts i contribuir a mantenir i impulsar l’ocupació.

El representant de Fundació MAPFRE ha destacat que “l’AECE demostra de manera continuada el seu gran compromís i preocupació pels autònoms i PIMES, així com el seu suport a les persones més vulnerables, amb diferents actuacions a favor d’aquestes”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies