HomeEducacióL’Ajuntament d’Alcanar es reuneix amb tota la comunitat educativa per a planificar...

L’Ajuntament d’Alcanar es reuneix amb tota la comunitat educativa per a planificar l’inici de curs

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, i la regidora d’Educació, Maribel Ramon, es van reunir amb les direccions dels tres centres educatius del municipi i també amb els representants de les Ampes i les Afes per a coordinar l’inici del curs 2020/21.

Ara la prioritat per a l’Ajuntament és que l’entrada a l’escola siga segura. El batle afirma: “focalitzarem tots els nostres esforços en el benestar dels xiquets i xiquetes i també acompanyarem a les famílies en aquests moments d’incertesa”.

L’Ajuntament està preparant un conjunt d’accions que portarà a terme per a donar suport a tots els centres educatius a partir de les diferents peticions i necessitats dels centres.

Algunes d’estes mesures que la regidora ja ha anunciat són l’increment dels torns de neteja i la intensitat de les tasques o l’augment de la presència policial a les entrades i sortides. També es proporcionarà una mascareta de tela hidrorepel·lent reutilitzable i un gel desinfectant a tot l’alumnat i professorat.

En este sentit, també s’ha creat un comitè de seguiment periòdic entre l’ajuntament, els equips directius i els representants dels Ampes i Afes. Este comitè es reunirà de forma mensual per a gestionar i coordinar totes les tasques i necessitats que puguen anar sorgint. Roig explica: “és un esforç conjunt, des de l’Ajuntament posarem tot el que calga de la nostra part per fer dels centres un espai segur per a l’alumnat i el professorat”.

L’emissora municipal, Alcanar Ràdio esta setmana està oferint una programació especial per a resoldre dubtes i fer aclariments a les mares i pares. “Demano comprensió en aquesta situació i recordo que l’equip de govern i també l’equip directiu dels centres educatius estem a la disposició de la ciutadania per oferir el màxim d’informació sobre l’inici de curs”, conclou la regidora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies