HomeInfraestructuresL’ajuntament d’Alcanar iniciarà la reparació del passeig marítim de les Cases d’Alcanar

L’ajuntament d’Alcanar iniciarà la reparació del passeig marítim de les Cases d’Alcanar

A finals d’esta setmana el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori iniciarà la reparació d’un tram del passeig marítim de les Cases d’Alcanar, a la banda nord del port.

L’actuació té un cost total de 223.620 euros, i està previst que les obres finalitzen a mitjans de desembre.

El barranc de Sant Jaume es troba canalitzat amb un calaix de formigó entre el carrer Isaac Peral i el passeig Marítim i les fortes pluges caigudes van superar la capacitat d’evacuació d’esta infraestructura de desguàs, fet que va ocasionar un esvoranc en el tram de passeig marítim comprés entre la plaça del Barranc i el carrer Churruca, d’uns 145 m² de superfície i tres metres de profunditat aproximadament.

Per tal de recuperar l’accessibilitat a la part baixa del nucli i al port de les Cases d’Alcanar, Ports de la Generalitat ha redactat un projecte que defineix i avalua les actuacions a realitzar. Es proposa reblir l’esvoranc ocasionat pels aiguats, reposar l’escullera de protecció del calaix, així com l’estructura de formigó, els ferms i els paviments del tram del passeig marítim afectat, juntament amb els diferents serveis urbans existents.

Els treballs permetran també la reposició de l’enjardinament, del mobiliari urbà i de la senyalització, de la xarxa de pluvials, de sanejament, l’enllumenat públic, la xarxa d’abastament d’aigua potable i la xarxa elèctrica.

El Departament també impulsarà obres de reparació d’emergència a les carreteres TP-3318, TV-3316, TV-3321, T-331 i T-332, en els trams Ulldecona i Alcanar, per un total de 339.012 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 19

Últimes notícies