HomeEconomiaL’Ajuntament d'Amposta concedeix 20.000 euros en ajuts a les AMPA i AFA...

L’Ajuntament d’Amposta concedeix 20.000 euros en ajuts a les AMPA i AFA del municipi

L’Ajuntament d’Amposta aprova l’atorgament de prop de 20.000 euros a vuit associacions de famílies d’alumnes dels centres d’educació primària i secundària públics i d’escoles de música de la ciutat. Uns ajuts que serviran per a fomentar la realització d’activitats per als cursos 2020-21 i 2021-22.

En la mateixa línia, al pressupost municipal del 2022 també es va incorporar una línia d’acció de 33.000 euros per contractar monitors i monitores de menjador per a infants amb necessitats educatives especials. En el cas dels quatre centres de primària públics, serviran per a convertir el temps del migdia en un espai inclusiu i amb igualtat d’oportunitats per a tothom, mentre que a l’escola rural del Poble Nou contribuiran a conservar l’espai carmanyola i ajudaran a atreure més alumnat per mantenir l’escola oberta.

La regidora d’Educació, Núria Marco, ha detallat que “la finalitat d’aquestes subvencions és fomentar i reforçar la realització, per part de les associacions de pares i mares (AMPA) i les associacions de famílies (AFA), d’activitats que promoguen la integració i la cohesió social des de la vessant educativa”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 79

Últimes notícies

-->