HomeSense categoriaL'Ajuntament d'Amposta constitueix la comissió de seguiment del Projecte Val de Zafán

L’Ajuntament d’Amposta constitueix la comissió de seguiment del Projecte Val de Zafán

MONTSIÀ // L’Ajuntament d’Amposta constitueix la comissió de seguiment del Projecte Via de Zafán, que va guanyar la votació dels pressupostos participatius Tu fas Amposta! 

El personal tècnic i càrrecs electes de l’Ajuntament d’Amposta va reunir-se per constituir formalment aquesta comissió, que ha dr vetllar per l’execució de la recuperació de la Val de Zafán com a via verda.

La comissió està integrada per la tècnica de Participació Ciutadana (que ha de vetllar perquè l’execució de la proposta coincideixi amb la proposta guanyadora), l’arquitecta municipal (que ha de vetllar pel desenvolupament tècnic del projecte), la coordinadora de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Social (per poder vincular el projecte a plans d’ocupació), el secretari de l’Ajuntament (per treballar els acords amb les propietats privades dels terrenys afectats pel projecte) i la cap de premsa i protocol (per garantir la transparència en tot el procés). A més, també hi formen part la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, el regidor de Desenvolupament Social i Econòmic, Pep Simó; el regidor de Serveis al Territori, Miquel Subirats, i la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco. A més a més, tal i com explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, mensualment es retran comptes de l’evolució del projecte a la resta de grups municipals a la comissió informativa pertinent. 

En aquesta primera reunió, que va estar presidida per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, es definir el projecte i el calendari de tasques al llarg de l’any i es va establir un pla de seguiment de la comissió. També es van organitzar els tres grups de treball (comunicació, desenvolupament tècnic i desenvolupament legal). 

Els membres de cada grup de treball es van emplaçar a començar a treballar en ladefinició tècnica del projecte i en establir els primers contactes amb les propietats dels terrenys que quedarien afectats pel projecte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 17

Últimes notícies