HomeUrbanismeL’Ajuntament d'Amposta executa prop de 650.000 euros d’asfaltat

L’Ajuntament d’Amposta executa prop de 650.000 euros d’asfaltat

L’avinguda Santa Bàrbara entre la rotonda de la Castellania i la C-12, un tram del carrer Sebastià Arbó, alguns dels carrers annexos al carrer Sant Cristòfol, trams dels carrers Itàlia, Poble Nou i Mas de Barberans i el carrer d’entrada al polígon de Tosses són les diferents vies públiques que l’Ajuntament d’Amposta està asfaltant aquestes darreres setmanes. Ho ha fet dins de les actuacions d’asfaltat que ha executat en els darrers dotze mesos i que sumen un total de prop de 650.000 euros.

Foto: Cedida

La millora del ferm d’aquestes vies arriba, tal i com recorda l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, després de la millora dels serveis de clavegueram i aigua potable de sota. “Com sempre hem defensat, la renovació de l’asfalt es fa sempre que ens assegurem que els pluvials, clavegueram i aigua potable de sota està bé, sigui perquè ja l’hem substituït prèviament, o sigui perquè encara té una vida útil llarga“, diu l’alcalde. “Sabem que és un model més lent, però garanteix que la renovació de la vida pública pugui durar més anys i forma part d’un pla establert de millora d’infraestructures després de molts anys de manca de manteniment“.

Foto: Cedida

Des del 2019, l’Ajuntament d’Amposta ha executat gairebé 5 milions d’euros en obres de millora de la via pública, “una dada històrica quant a inversió de l’espai públic de la ciutat“, rebla Tomàs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 67

Últimes notícies