HomeEconomiaL'Ajuntament d'Amposta ha aprovat la modificació de vuit impostos i taxes per...

L’Ajuntament d’Amposta ha aprovat la modificació de vuit impostos i taxes per al 2024

El ple extraordinari de l’Ajuntament d’Amposta, d’este dilluns 23 d’octubre, ha aprovat la modificació de vuit impostos i taxes per al 2024.

“A grans trets, tornem a la situació el 2015, recuperant el tipus impositiu d’aquell moment o actualitzant l’impost a la crescuda de l’IPC”, ha argumentat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot recordant la necessitat d’incrementar ingressos davant la pujada de preus de l’energia, els salaris dels treballadors públics i els interessos dels préstecs.

Tomàs també ha assenyalat que l’increment d’ingressos també anirà acompanyat d’una racionalització de la despesa. “Serà en l’elaboració i aprovació del pressupost quan farem l’ajust de la despesa”, ha dit, “però ja hem fet algues accions com per exemple la renovació de l’enllumenat públic dels darrers anys que ens ha permès un estalvi de 300.000 euros anuals respecte a allò que pagaríem amb els preus actuals si no haguéssem fet aquesta renovació”.

L’alcalde també ha recordat que, en cadascuna de les ordenances, es mantenen totes les bonificacions que el govern actual ha impulsat els darrers anys. “Sempre que hem pogut abaixar impostos ho hem fet i si tornem a una situació normal, ho tornarem a fer”, s’ha compromés l’alcalde.

Pel que fa a l’oposició, majoritàriament s’han abstingut o han votat en contra de les modificacions, argumentant que la situació de pujada dels preus i els interessos dels préstecs també afecta les famílies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 62

Últimes notícies