HomeSense categoriaVídeo · L'Ajuntament d'Amposta inicia la campanya per conscienciar sobre el bon...

Vídeo · L’Ajuntament d’Amposta inicia la campanya per conscienciar sobre el bon ús de la platja de l’Eucaliptus

MONTSIÀ // L’ajuntament d’Amposta, a través de la regidoria de Turisme i Promoció Exterior, ha iniciat la campanya per conscienciar sobre el bon ús de la platja de l’Eucaliptus sota el lema ‘Quan vages a la platja, sigues responsable’, per donar a conèixer els usos de la platja del municipi recollits a la nova ordenança que regula este espai natural i que va ser aprovada inicialment el ple del 31 de maig. 

Els quatre missatges principals de la campanya de conscienciació són; no pernoctar a la platja, estacionar als espais reservats amb esta finalitat, utilitzar les zones de pesca i de gossos i endur-se la brossa a casa. 

Es tracta d’una campanya comunicativa en xarxes socials i mitjans convencionals per reforçar amb la presència de quatre agents ambientals que informen peu de platja d’esta normativa i vetllen pel seu compliment. 

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs ha explicat que “després dels primers dies de presència dels i les agents ambientals a la platja, el balanç és satisfactori”, i assenyala “la majoria de persones respecten les zones d’estacionament i no s’estan a la platja més enllà de les deu de la nit, tot i que ens queda més feina de conscienciació sobre l’espai delimitat per a gossos i les zones de pesca”. 

Per delimitar les zones d’aparcament, l’Ajuntament d’Amposta, en col·laboració amb el Parc Natural del Delta, ha instal·lat 1.200 pals de fusta que marquen l’espai fins on es pot deixar el vehicle. A partir d’aquesta zona, s’ha d’accedir a la platja a peu.

El regidor de Turisme i Promoció d’Exterior, Pep Simó, ha manifestat que “és molt important que el trànsit rodat no accedisca a la vora de la costa si volem protegir aquest espai natural”.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 76

Últimes notícies