HomeEducacióL'Ajuntament d'Amposta inicia "Orienta't: decideix millor" per facilitar la continuïtat formativa de...

L’Ajuntament d’Amposta inicia “Orienta’t: decideix millor” per facilitar la continuïtat formativa de joves de diferents edats

Persones joves que hagen finalitzat els estudis de cicles formatius o universitaris o estiguen en procés finalitzar-los seran les encarregades d’orientar i compartir vivències amb estudiants que tinguen dubtes o vulguen conèixer l’experiència en primera persona.

És la finalitat del projecte “Orienta’t: decideix millor”, una acció d’orientació educativa que forma part del Pla Local de Joventut, impulsada pel Servei d’Orientació d’Amposta Jove amb la col·laboració de la Diàspora Ebrenca.

La regidora de Joventut, Carla Bonfill explica que “este projecte parteix de la premissa que el diàleg entre dues persones que es troben en processos emancipatoris diferents pot ser enriquidora i pot constituir un element essencial en l’orientació educativa de les i els joves, afavorint la presa de decisions amb més informació i amb un coneixement més específic i individual de les experiències educatives”.

El Pla Local de Joventut d’Amposta, aprovat al mes de juliol, va detectar una necessitat reiterada d’orientació educativa per part de perfils de joves. Arran de la demanda, es van fixar l’objectiu de promoure aquest acompanyament per facilitar la continuïtat en els estudis, treballant en el foment d’espais per compartir experiències d’èxit protagonitzades per persones joves referents com una de les mesures del pla.

Per dur a terme “Orienta’t: decideix millor”, durant la primera fase del projecte es crearà una borsa de persones amb estudis superiors finalitzats o en curs que vulguen participar-hi, de la mateixa manera, s’identificarà i informarà els estudiants a partir de 4t d’ESO de l’existència del servei.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies