HomeInfraestructuresL'Ajuntament d'Amposta inverteix 280.000 euros en la reurbanització de passeig Canal

L’Ajuntament d’Amposta inverteix 280.000 euros en la reurbanització de passeig Canal

L’Ajuntament d’Amposta invertirà 280.000 euros en la urbanització del passeig Canal, des del carrer Mestre Sunyer fins a l’inici del passeig del Canal Marítim, just davant de la llar d’infants la Sequieta.

Es tracta d’una obra finançada en 130.000 euros pels Fons Next Generation i prop de 150.000 euros que complementa l’Ajuntament d’Amposta per a poder arribar fins al Mestre Sunyer.

L’alcalde de la capital del Montsà, Adam Tomàs ha manifestat que “sabem que és una obra molt reivindicada, per l’estat actual del ferm, sobretot després de les pluges intenses, i per això, en el darrer ple, ja vam passar una modificació de pressupost per poder dur a terme este projecte”.

L’obra preveu la millora dels paviments, el mobiliari i jardineria i les senyalitzacions. També la construcció de la vorera del passeig Canal, ara inexistent al cantó del Canal i l’habilitació de la infraestructura ciclista per tot el tram afectat per l’obra, per connectar amb el carril bici ja existent al passeig del Canal Marítim.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 19

Últimes notícies