HomeTerres de l'EbreL'ajuntament d'Ascó assegura que la seguretat viària del municipi sempre ha estat...

L’ajuntament d’Ascó assegura que la seguretat viària del municipi sempre ha estat una prioritat

RIBERA D’EBRE // Arran de la manifestació de la plataforma cívica “Treball, treball i benestar per Ascó”, l’Alcalde d’Ascó agraeix la pressió que suposa esta manifestació reclamant millores als accessos del poble, cosa que l’equip de govern porta fent per la via administrativa des de l’inici del mandat. No obstant això, l’ajuntament demana a la plataforma cívica que no pose este equip de govern al mateix sac que els
equips d’anys anteriors.

Des del consistori agraeixen que hi haja plataformes com la que s’ha creat recentment “Treball, treball i benestar per Ascó”, ja que posen en relleu les inquietuds d’algunes veïnes i veïns. En una presentació als mitjans esta plataforma reclama més seguretat viària i una millora en la gestió econòmica del pressupost municipal.

L’alcalde d’Acó ha recordat que mentre no s’inicia el projecte de reforma de la carretera, fa mesos que lluiten per trobar solucions per reduir la velocitat i que aviat seran una realitat.

A l’inici de la legislatura es va avaluar el projecte de creació d’una rotonda als accessos de la C-12 al municipi. Este projecte, que venia de governs anteriors, tenia mancances, per exemple, deixava el carrer Joan XXIII en un carrer sense sortida limitant el benestar, seguretat i mobilitat dels veïns, a més que d’aquesta manera s’evita la saturació de la sortida principal del poble. I tampoc hi havia accés directe des de la rotonda al cementiri. 

“Vam voler resoldre estes problemàtiques i la realitat és que amb tota la situació de crisi
sanitària per la Covid-19 la situació s’ha retardat. No obstant això, este mes de
juny s’aprovava finalment el projecte que es preveu que es puga iniciar cap a la
Setmana Santa de 2021
” ha declarat l’Alcalde el municipi, Miquel Àngel Ribes, i afegit: “No és un projecte que depenga exclusivament de l’Ajuntament d’Ascó, sinó que també depèn del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.”

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 50

Últimes notícies