HomeSense categoriaL’Ajuntament d’Ascó crea nous paquets turístics, al voltant del seu patrimoni històric...

L’Ajuntament d’Ascó crea nous paquets turístics, al voltant del seu patrimoni històric i natural

RIBERA D’EBRE // El nucli antic és una de les joies millor guardades dins el municipi d’Ascó. L’empremta dels moriscos, les tres viles closes, els grans miradors a l’Ebre o l’existència d’indrets únics com el pou de neu -incrustat dins la part vella del poble-o les corralasses fan d’Ascó un municipi ric en recursos turístics dins el nucli de població. Des de l’Ajuntament, i aprofitant un possible ascens del turisme interior, han dissenyat dos nous paquets turístics per a poder gaudir de la història de la localitat i també del patrimoni natural.

Per això, han ideat dos nous paquets turístics. Un que ja existia, que ja és consolidat a la Ribera, i que consistix en una ruta per a observar les aus amb el llagut lo Roget fins al Pas de l’Ase. Un espectacle de la natura, gràcies al treball conjunt amb el Grup de Natura Freixe, i que es pot unir a altres activitats familiars com la visita a la Llacuna d’Ascó, o diferents tallers d’anellament d’aus, d’observació de petits mamífers o de construcció de nius.

D’altra banda, des de l’Ajuntament també han optat per potenciar la visita cultral als indrets més destacats del nucli històric de la població. Amb indrets únics que es descobrixen a través dels carrers tortuosos i singulars d’Ascó, amb visites guiades durant tot l’estiu. Unes visites que acaben també amb una degustació de productes de proximitat i també d’una ruta amb el llagut Lo Roget.

Els dos productes ja es poden gaudir i reservar a través de l’Oficina de Turisme municipal i properament serà possible fer la reserva a través d’Internet.

La regidora de turisme d’Ascó, Carolina Baiges, assegura que “s’ha fet una aposta pel turisme familiar”, perquè gent d’arreu del país “vinga a conèixer el patrimoni històric i natural” de la vila, i també que es puga donar un pas endavant en l’explotació del turisme com “un element més de diversificació econòmica” a la població”

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 81

Últimes notícies