HomeSocietatL'Ajuntament de Campredó ha iniciat una campanya per fomentar el civisme al...

L’Ajuntament de Campredó ha iniciat una campanya per fomentar el civisme al poble

La Regidoria de Participació i Coordinació del govern de l’ajuntament de Campredó ha posat en marxa la Campanya Cívica 2020 amb l’objectiu de recordar i incentivar els hàbits fonamentals de civisme entre la ciutadania.

La campanya es divideix en quatre apartats: medi ambient, reciclatge, animals de companyia i nucli urbà.  Des del consistori es pretén fomentar el civisme respecte al manteniment, l’entorn urbà i la convivència entre el veïnat. Per realitzar aquesta acció s’hi han dissenyat diferents quadres informatius en els quals es recorden els deures dels ciutadans i es fan algunes recomanacions per millorar la convivència.

Des de la Regidoria d’Educació també s’està treballant conjuntament amb la direcció de l’Escola Port Rodó i l’AMPA per fer arribar el missatge als alumnes, i des del centre es realitzaran activitats treballant aquest tema.

Per reforçar la campanya, que es divulgarà a través de les xarxes socials de l’ajuntament, també realitzant xerrades per poder fer arribar el missatge a tots els residents.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies