HomeInfraestructuresL’Ajuntament de Deltebre obre un procés de participació per a decidir la...

L’Ajuntament de Deltebre obre un procés de participació per a decidir la reordenació de l’entorn del camp de l’Aube

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat un nou procés de participació ciutadana per tal que la ciutadania puga escollir entre dos projectes finalistes, l’actuació de reordenació que s’ha de dur a terme a tota la zona de les instal·lacions esportives del camp de l’Aube de Jesús i Maria. El projecte guanyador serà inclòs en els pressupostos de l’Ajuntament de Deltebre de l’exercici 2019.

Els dos projectes, sorgits a partir d’un concurs d’idees, es poden consultar tant al web de l’Ajuntament com en les butlletes de participació. Del primer projecte destaca el canvi de l’entrada principal al camp de futbol, amb una nova zona d’accés per a vianants, i la proposta d’unes noves graderies a dos vessants, a més d’altres millores com zones enjardinades o un parc infantil.

En el cas del segon projecte, es proposa un camí que connecte tot l’àmbit entre l’església i el centre neuràlgic del projecte, així com l’acondicionament de l’entrada al camp i de la cantina, l’arranjament de la graderia, noves zones d’aparcament, espai verds i zones de jocs  i de pícnic.

El procés de participació estarà obert fins al proper 31 de juliol. Es pot votar al web de l’Ajuntament o a l’Espai d’Atenció Ciutadana. “Volem que la ciutadania tinga l’última paraula a l’hora d’escollir quin projecte s’adequa millor per a dinamitzar socialment l’entorn del camp de l’Aube”, ha dit l’alcalde, Lluís Soler.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 83

Últimes notícies

-->