HomeSense categoriaL’Ajuntament de Deltebre reinicia les obres de la piscina Agustí Ramon Castellà

L’Ajuntament de Deltebre reinicia les obres de la piscina Agustí Ramon Castellà

BAIX EBRE // Aquesta mateixa setmana s’han reprès les obres d’adequació de la piscina Agustí Ramon  Castellà, la piscina exterior del Centre Esportiu del Delta. Les obres es van aturar durant el  segon trimestre de l’any 2020 a causa del primer estat d’alarma derivat per la pandèmia de la  COVID-19.  

L’actuació finalitzarà durant el segon trimestre de l’any 2021 i, per tant, la piscina podrà estar  operativa durant la temporada de calor. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que  “amb l’adequació d’aquesta piscina completarem els serveis que prestem des del Centre  Esportiu del Delta amb l’objectiu de consolidar aquest equipament com el centre d’esport de  referència”.  

Les instal·lacions de la piscina exterior ja fa més de 19 anys que van tancar les seves portes.  El cost de reobrir-les suposarà una inversió del voltant 258.000€ que assumirà el propi  Ajuntament de Deltebre gràcies al bon estat de la hisenda municipal a partir de l’acurada gestió  econòmica realitzada durant el darrer any.  

Tal com es va anunciar al seu moment, aquesta piscina durà el nom d’Agustí Ramon Castellà,  persona que es va encarregar de les tasques de manteniment durant molts anys. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 89

Últimes notícies