HomeTerres de l'EbreEl Consell Comarcal del Montsià continuarà prestant el Servei Referent d'Ocupació Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià continuarà prestant el Servei Referent d’Ocupació Juvenil

MONTSIÀ // El Consell Comarcal del Montsià renova les dos unitats d’especialització del Servei Referent d’Ocupació Juvenil. Unes figures tècniques que tenen com a objectiu el de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves d’entre 16 i 29 anys en el seu desenvolupament personal, acadèmic i laboral. Així com assessorar-les i acompanyar-les en el procés de transició del sistema educatiu al sistema ocupacional.

El fet que hi haja dos persones especialitzades permet establir un servei estructural per coordinar i crear un nexe de relació entre els diversos dispositius que les diferents administracions públiques tenen per treballar amb persones joves. L’atenció a les persones usuàries es presta de manera individualitzada i personalitzada acompanyant-les en el seu procés d’orientació i assessorament laboral.

La consellera comarcal de Joventut, Polítiques d’Igualtat i LGTBI, Sònia Tomàs s’ha mostrat satisfeta per haver pogut renovar estes dues unitats i ha destacat que «el Montsià va poder accedir esta segona unitat gràcies a la bona tasca duta a terme i a les necessitats de cobrir alguns municipis amb centres d’alta complexitat i altres necessitats de joves vulnerables que necessitaven ser atesos».

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies