HomeEsportsL’Ajuntament de Deltebre urbanitza l’entorn del centre de Jesús i Maria

L’Ajuntament de Deltebre urbanitza l’entorn del centre de Jesús i Maria

Aquest dissabte ha estat el dia escollit per inaugurar els treballs d’urbanització del centre de Jesús i Maria. Una actuació que ha permès millorar els accessos a les instal·lacions esportives Josep Maria Torres i al col·legi de l’Assumpció amb l’arranjament i pavimentació d’un pàrquing per a més d’un centenar de vehicles i la construcció d’una passarel·la d’accés per a vianants per als equipaments detallats.

Les obres han suposat una inversió del voltant dels 400.000€ i han estat finançades parcialment, amb un import de 119.000€, per la Diputació de Tarragona. Segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, han permès “dignificar i posar en valor la zona central de Jesús i Maria, així com també millorar la mobilitat i l’accés als principals equipaments que són motor d’activitat”.

Foto: Ajuntament de Deltebre

Més enllà del propi accés i de l’aparcament, l’actuació que s’ha realitzat durant aquests darrers mesos també ha consistit en l’ampliació i urbanització de les voreres inacabades dels carrers afectats per les obres, el soterrament de la línia elèctrica de l’avinguda La Pau en el tram corresponent als equipaments, la ubicació de mobiliari urbà i jardineria amb reg automàtic, i els treballs de pintura de la Cambra Agrària.

Pel que fa a les millores de les instal·lacions esportives, aquestes han consistit en la construcció de lavabos i vestidors per al Pavelló Josep Luque, la instal·lació d’una grada reversible per donar cobertura tant a l’interior com a l’exterior del camp, i tanques de protecció per a la graderia, entre altres accions.

Cal remarcar que fa un parell de setmanes es van iniciar les obres d’arranjament i pavimentació de l’avinguda La Pau, les quals complementen la urbanització de la zona central de Jesús i Maria.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 54

Últimes notícies