HomeSocietatL’Ajuntament de la Ràpita apel·la a la ciutadania a fer un bon...

L’Ajuntament de la Ràpita apel·la a la ciutadania a fer un bon ús dels contenidors

L’Ajuntament de la Ràpita apel·la a la ciutadania a fer un bon ús dels contenidors en la campanya de civisme, presentada fa dues setmanes en roda de premsa.

Amb la campanya, el consistori pretén sensibilitzar els rapitencs i rapitenques sobre la necessitat de mantenir les illes dels contenidors netes i en bon aspecte, per no deixar el poble brut. Amb esta temàtica es vol aconseguir eliminar una problemàtica comuna en molts pobles i ciutats com és la imatge de residus fora dels contenidors. El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, exposa que “tenir cura del nostre poble és responsabilitat de tothom i per això, en la primera temàtica de la campanya de civisme, des del govern municipal destinem els esforços a què la ciutadania prenga consciència en la importància de no deixar les escombraries a l’exterior dels contenidors, perquè genera una mala imatge per al poble”.

Clos afirma que ‘‘som plenament conscients que és una problemàtica ocasionada per una minoria de ciutadans i ciutadanes, però malauradament l’impacte que genera és molt visual, per això apel·lem a actuar de manera cívica, no deixant les escombraries a l’exterior dels contenidors i d’aquesta manera totes i tots gaudirem d’una millor imatge de l’espai públic”.

Per evitar la problemàtica, des de l’Ajuntament de la Ràpita s’estan implantant diverses càmeres de videovigilància a diferents illes de contenidors del municipi per garantir el bon estat de les illes i controlar les actituds incíviques, algunes d’elles seran fixes altres itinerants. A més, també s’enganxaran adhesius als contenidors per conscienciar sobre el seu bon ús. D’altra banda, la policia local de la Ràpita reforçarà el control a les illes per conscienciar la ciutadania i sancionar les accions incíviques.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 78

Últimes notícies