HomeSense categoriaL’Ajuntament de la Ràpita i la Creu Roja engeguen sortides de pedagogia...

L’Ajuntament de la Ràpita i la Creu Roja engeguen sortides de pedagogia i sensibilització sobre la pandèmia de la covid-19

MONTSIA // Un grup de membres i voluntaris de la Creu Roja han iniciat aquesta setmana un seguit de sortides de pedagogia i sensibilització sobre la situació que s’està vivint per la Covid-19. Des de l’Ajuntament de la Ràpita i Creu Roja es treballa per conscienciar els rapitencs i rapitenques de la COVID-19, amb sortides als punts del municipi on es concentren més persones. La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, exposa que “és necessari continuar transmetent aquest missatge fins que tota la ciutadania sigui conscient de la gravetat de la situació”. 

Amb la campanya es pretén sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre l’ús de la mascareta i la reducció de la interacció social, així com de l’esforç que s’ha de fer per evitar les concentracions amb persones que no formen part de la mateixa bombolla de convivència. Una de les voluntàries, Arantxa Vizcarro, expressa que “és molt gratificant fer aquestes sortides perquè hi ha coses que la gent no sap i una vegada els ho expliques, agraeixen molt la teva tasca”. 

A banda d’informar sobre la importància de mantenir les distàncies i de no mesclar-se amb altres persones, el grup de voluntaris regalen mascaretes a totes les persones que els atenen. Totes aquestes tasques es duen a terme amb l’objectiu de frenar l’expansió del coronavirus. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies