HomePolíticaL’Ajuntament de la Ràpita inicia els tràmits per a instal·lar 85 plaques...

L’Ajuntament de la Ràpita inicia els tràmits per a instal·lar 85 plaques fotovoltaiques al Maset

El pressupost municipal de la Ràpita per a l’exercici d’este 2023 incrementava en 300.000 euros la partida d’inversions en eficiència energètica amb l’objectiu, entre d’altres, d’invertir en la instal·lació de més plaques fotovoltaiques als equipaments municipals. Ara, l’Ajuntament de la Ràpita ha començat els tràmits per a instal·lar plaques fotovoltaiques al  el Maset Espai Jove.

Així, la Junta de Govern local ha acordat aprovar inicialment el document tècnic sobre el ‘Projecte d’instal·lació fotovoltaica de 38,68 kWp de l’edifici el Maset’, en el qual es definixen els paràmetres tècnics i econòmics que han de regir l’execució d’esta actuació, que compta amb un pressupost total de 56.684 €.

El projecte preveu la instal·lació de 85 receptors fotovoltaics de 455 Wp, distribuïts entre el terrat i la teulada de l’edifici, que obtindrien una producció total de 55.802,85 kWh anual, cosa que reduiria l’emissió fins a 13.951 kg/any de CO2.

L’estudi de viabilitat del projecte mostra que, en cas que tota l’energia es destine a l’autoconsum entre les diferents dependències, això suposaria un estalvi de més de 22.200 € anuals.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies