HomeSense categoriaL'Ajuntament de la Ràpita suspèn temporalment tots els actes públics que no...

L’Ajuntament de la Ràpita suspèn temporalment tots els actes públics que no tenen registre d’assistents per evitar aglomeracions

MONTSIÀ // L’Ajuntament de la Ràpita ha decidit este dilluns suspendre temporalment tots els actes públics organitzats pel consistori que no tinguen un registre d’assistents i que puguen provocar l’aglomeració de persones, siga com a públic o com a usuaris. Esta decisió, que s’ha pres d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries locals i territorials, afecta per ara a l’organització del mercat ambulant dels dissabtes i a les activitats esportives que es fan a la platja.

En l’última setmana s’han registrat 11 nous casos de positiu de Covid-19 confirmats per prova PCR, segons s’ha informat des de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. Estes persones es troben ja aïllades i sota seguiment de les autoritats sanitàries.

Davant d’esta situació, i en el context d’altres rebrots que s’han declarat arreu del país, l’Ajuntament ha anticipat les primeres mesures restrictives. Paral·lelament, la Policia Local ha incrementat el patrullatge i en l’última setmana ha obert 18 actes de sanció a persones que no duien la mascareta posada pel carrer i han advertit a moltes altres més que la duien mal posada.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha subratllat la importància de “trencar la cadena de contagis” i és per això “que hem d’extremar al màxim les mesures”, ha dit. “Per una part ho hem de fer les administracions, i per això l’ajuntament apliquem estes mesures als actes que organitzem, però per l’altra han de ser els mateixos ciutadans. És imprescindible que complim amb les normes bàsiques de distància de seguretat, mascareta i higiene de mans, així com evitar les aglomeracions”, ha afegit Caparrós.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 86

Últimes notícies