HomeSalutTres germanes de la Consolació donen positiu en coronavirus, elevant a 9...

Tres germanes de la Consolació donen positiu en coronavirus, elevant a 9 els afectats pel brot a l’Hospital de Jesús

Tres germanes de la Consolació de Jesús han donat positiu en coronavirus, sumant-se al brot que es va originar la setmana passada a l’Hospital Santa Creu del municipi, en què tres professionals mèdics i tres pacients ingressats al centre van ser diagnosticats amb la malaltia. Així doncs, s’eleva a nou el nombre de contagis del brot a l’Hospital de Jesús. Un dels pacients que van donar positiu i rebia cures pal·liatives, ha mort esta nit passada. Este dilluns, a més, també s’ha derivat a la planta de cures pal·liatives de l’Hospital Santa Creu, un dels pacients contagiat de coronavirus que es trobava a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Per fer front al brot i prevenir al màxim els contagis, s’han realitzat un total de 750 proves en l’àmbit hospitalari -siga a pacients, treballadors i residents-, de les quals avui s’han conegut els resultats negatius de 554 testos. També queda pendent la realització de 45 proves a treballadors que es troben de vacances o no han realitzat torns durant la setmana passada. “Per precaució i estar tots més tranquils”, ha detallat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, “s’han iniciat també proves a tots els usuaris i malalts que van a la Unitat de Nefrologia, que són al voltant d’unes 150 proves més que es faran al centre de l’Hospital Santa Creu de Jesús”. Les visites tant a la residència com al centre hospitalari continuen restringides i des del consistori demanen comprensió a les famílies, així com responsabilitat a la ciutadania.

Quant a la ciutat de Tortosa, també s’ha registrat un nou brot, en què sis persones d’una mateixa família han estat diagnosticades amb coronavirus. L’Ajuntament de Tortosa, a més, ha detallat que s’intensificaran les anàlisis de les aigües residuals, des d’on van detectar la presència de la càrrega viral de Covid-19, que s’ha reduït segons ha anat avançant el cap de setmana.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 39

Últimes notícies