HomeEsportsSe suspenen la Cursa i la Festa de les Cigonyes de la...

Se suspenen la Cursa i la Festa de les Cigonyes de la Reserva Natural de Sebes

RIBERA D’EBRE // El Grup de Natura Freixe i la Comissió Organitzadora de la Cursa de les Cigonyes de mutu acord amb l’Ajuntament de Flix, han decidit suspendre la 7a edició de la Cursa de les Cigonyes que havia de tenir lloc el 13 de setembre a l’entorn de la Reserva Natural de Sebes. A causa de la crisi per la pandèmia de coronavirus, a mitjans de març es va posposar la seua celebració del maig al setembre, amb l’esperança que la millora de la situació durant estos mesos permetria que es pogués dur a terme este esdeveniment.

L’organització havia començat a treballar amb l’equip d’Iter5 (organitzador de la Lliga de Ponent) per fer possible el retorn de les curses amb les mesures de seguretat necessàries.

Fins al moment, s’havia considerat que la Cursa de les Cigonyes podia realitzar-se amb garanties dins la nova situació (accés i control únic, aparcament ampli, allunyada de l’entorn urbà, sortides esglaonades, número d’inscripcions reduït…). Tot i això, els rebrots que s’han produït en l’entorn immediat i els casos que es comencen a conèixer de coronavirus a Flix condicionen la celebració de la cursa, considerant que han de prevaler, per sobre de tot, els criteris de seguretat sanitària.

De la mateixa manera, la Festa de les Cigonyes, que havia de tenir lloc al 20 de setembre, s’ha suspès pels mateixos motius i sempre amb la intenció de contribuir a controlar l’expansió de la pandèmia seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Des del Grup de Natura Freixe i l’organització dels dos esdeveniments “es vol agrair el suport dels voluntaris i voluntàries i de totes les administracions, entitats i empreses que fan possible la celebració d’estes jornades tan representatives de la Reserva Natural de Sebes, així com als corredors i corredores de la Cursa i les famílies inscrites a la Festa, que any rere any donen suport a estes activitats i contribueixen a consolidar-les dins el calendari del nostre entorn. Demanem la comprensió de tothom per la decisió presa i desitgem que l’any que ve ens puguem retrobar en condicions millors i amb el convenciment que prepararem edicions molt especials de la Cursa i la Festa de les Cigonyes”.

En els pròxims dies l’Organització de la Cursa de les Cigonyes procedirà a la devolució dels imports de les inscripcions realitzades.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 3

Últimes notícies