HomeSense categoriaL’Ajuntament de l'Ampolla finalitza les obres de millora del carrer Rave de...

L’Ajuntament de l’Ampolla finalitza les obres de millora del carrer Rave de Mar

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Ampolla ha finalitzat les obres de millora del carrer Rave de Mar, situat al barri del Baconé, que estava afectat a causa dels temporals que hi va haver l’últim any.

Estos van minvar considerablement l’ample de la calçada, que va passar de tenir entre 4 i 5 metres d’amplada a tenir-ne 2 en alguns punts. També hi havia diversos sots al llarg de tot el tram afectat.

Les actuacions que s’han realitzat han estat, la demolició del paviment asfàltic existent per a la posterior pavimentació d’este tram de vial amb formigó, fibres i la col·locació de pedres d’escullera per evitar el deteriorament del vial en este punt, la formació de vorera i la realització d’una cuneta de formigó amb fibres entre les pedres d’escullera i el vial, per tal de conduir les aigües pluvials a un punt més baix i evacuar-les així de cara al mar.

La inversió que anat a càrrec de l’Ajuntament de l’Ampolla, ha tingut un cost de 12.032 euros, i les actuacions han tingut una durada d’una setmana aproximadament. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies