HomeEsportsL'Ajuntament de Tivenys potenciarà l’esport amb la construcció d’un gimnàs municipal

L’Ajuntament de Tivenys potenciarà l’esport amb la construcció d’un gimnàs municipal

L’alcalde de Tivenys, Eladi Galve Mauri, ha explicat en una entrevista a Josep Pitarch López, de Canal TE, que en les setmanes vinents s’estima que es posaran en marxa les obres per a construir un gimnàs municipal. Es tracta del projecte més important i ambiciós de l’actual legislatura de l’equip de govern d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Així, el consistori pretén promocionar l’esport de forma general, més enllà de l’històric equip de futbol, com un dels eixos centrals del municipi de Tivenys, amb una nova instal·lació que s’ubicarà a l’espai de l’entrada i en dos vestidors inhabilitats de les piscines municipals, per tal de “poder-los tindre més dinàmics i, en definitiva, poder aprofitar-los més: habilitar un espai per a un gimnàs municipal, un gimnàs per al poble”, explicava el batlle a Pitarch a l’audiència, i especificava que “és una instal·lació que està molt bé, que ara només tenia vida juliol i agost, i ara li podrem donar vida, si tot va bé, durant els dotze mesos de l’any i, per tant, fem un servei a la gent”. A més, tot amb l’objectiu de crear un espai transversal per a tothom, “sobretot, per a aquells sectors de població que volem tenir arrelats, com la gent jove i la gent gran: necessiten tindre vida, tindre serveis i poder desenvolupar, en este cas, una activitat com l’esport”.

S’ha licitat amb un contracte d’uns 93.000 euros, cofinançats amb el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC), el Pla d’Acció Municipal de la Diputació (PAM) i recursos propis del consistori. Es preveu que les obres duren aproximadament tres mesos.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 12

Últimes notícies