HomeSocietatL’Ajuntament rep una subvenció de més de 115.000 euros per a la...

L’Ajuntament rep una subvenció de més de 115.000 euros per a la recuperació de la façana fluvial

El projecte de recuperació de la Façana Fluvial d’Amposta, entre el Poador i el segon fossat del Castell, ha rebut una subvenció de més de 115.000 € dels Ajuts GALP (Grup d’Acció Local de Pesca) del Fons Europeu Marítim i de la Pesca 2018. Si bé el cost total de la inversió per la qual se sol·licita l’ajut és de 160.000 € (més 10.000 € de direcció d’obra), són subvencionables 144.000 € d’estos, dels quals els Ajuts del GALP n’aportaran un 80%, és a dir, 115.337,11 €. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, s’ha mostrat “molt satisfet” amb esta notícia i ha recordat que “és una prioritat de l’equip de govern sol·licitar tots els ajuts i subvencions possibles perquè arriben recursos d’altres administracions a Amposta per a poder tirar endavant projectes a la ciutat, com el de la façana fluvial, sense necessitat de generar més endeutament”.

L’execució d’esta obra ha estat adjudicada fa pocs dies a l’empresa ampostina Adolfo Constructors. La previsió és començar-la al setembre i té un termini d’execució de quatre mesos.

El projecte Regeneració ambiental i posada en valor de la façana fluvial d’Amposta, en el seu tram entre el Poador i el segon fossat del Castell, inclou actuacions de neteja i erradicació de la vegetació i els arbustos que afecten la imatge i conservació dels béns patrimonials; l’eliminació o substitució d’elements constructius discordants amb la imatge del conjunt, la reparació de diferents elements arquitectònics o la implantació d’il·luminació ornamental a tot el conjunt, entre d’altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 72

Últimes notícies